pühapäev, juuli 19

Hägused seksistseenid ja raffaste rändamine


Kui öelda ühe lausega oma arvamus Estconist, siis peaks tsiteerima klassikuid ehk "Võimash aur!"

Samas - kui ma juba eetriaega sain, siis peaksin tänama Metsavana, et ta mind kaasa moosis (mitte et ta selleks palju tegema pidi) ning samal ajal talle sünnipäeva puhul õnne soovima ning enda jaoks kirja panema (et meeles püsiks), et talle on vaja sünnipäevaks kinkida ujumisrõngas. Sehuke roosa (vai äärmisel juhul kollane), kus naba koha peale part jääb.
A tagasi Estconi juurde.
Kaasa võetud 10 liitrit lihapirukaid ei jäänudki Trashi tagumise poole alla ning "normaalsed inimesed ei pane piruka sisse sibulat".

Trash sai Ove käest nikurauad.


Vaade tagant
Vaade eest

Mina käisin korduvalt ja korduvalt sauna ja tiigi vahet (miskine hetk eksisin nende kahe ja poole puuriida vahele ära). Ning ühel veidral ajahetkel avastasin ennast köögist mingit lauamängu mängimas. Varahommikul ehk siis tegelikult mitte enam eriti vara hommikul istusime ja ajasime täiesti mõttetuid purjus inimeste teooriaid, millest mitte keegi midagi aru ei saa, rääkijad ise kaasa arvatud. Ning kuskil ommikul 10 aeg keerasin ennast telki magama.

Laupäeval ärkasin ja kohe kukkusin pea ees tiiki. Käisin seal päeva jooksul korduvalt ja korduvalt, sest vata vanainimese tervis ei kannata nii kuuma päikese käes istumist kaua välja.
Vahepeal rääkis Sash noortefäntäsist ja Veiko kuulas Tamurit üle. Õpetlik oli. Ja nauditav. Paljugi parem, kui suur osa neist mu erialastest konverentsidest, kus ettekandjad miskist igavat iba tuimalt ja monotoonselt papri pealt maha veerivad.

Juurak, kas sa oled emo-hoor?

Siis vehiti mõõkadega ja sihiti vibuga ja... Mina harjutasin Sashiga käesurumist püstiasendis.

Lõkke ääres võistles raffas Tamuriga anekdoodivestlemises ja mina loobusin radikast (ääremärkusena peab ütlema, et kui ma ommikul 5 aeg telgis lõdisesin, siis küll pisut kahetsesin oma tormakat keeldumist).

Öösel käisin ja üritasin kinupilti vaadata, a mu kallis eksülemus ja -kolleeg meelitas mu juttu ajama ja sinna see läks. Sest maailmasju sai taaskord paika panna kella viieni ommikul, kui ma otsustasin, et viimne aeg on magama minna, sest varbad külmetasid.

Ommikul tõmbasin ühe koffi rindu ja panime kodu poole ajama.

Juurak, ma tean küll, kes sa oled! Sa oled nats!!!

Sain hulge filmisoovitusi ning teadmise, et see raamatunimekiri, mida ma tahan uuesti lugeda, aina pikeneb ja pikeneb.

Ootamas mind kas Talinas vai Tarbatus on üits ruubikukuubik.
Ja üleüldse.
See on üritus, kuhu ma edaspidigi lähen.
Vat.

Ning Jyrkale - et mis muusikat ma kuulan - no praegu on mp3 mängijas järgmised nimed - Sniper, Mistreat, Pitbullfarm, In Extremo, Dropkick Murphies, Screwdriver, Falkenbach, Blood Red Eagle, Cocksparrer ning mõned üksikud lood (Kino, Patti Smith, Angelic Upstarts ja krtteab mis kõik veel). Ja see on täiesti suvaline valik, mis muidugi ilmselgelt suht ühte auku läheb (mõningate eranditega). A samas ... Homme võiks seal olla Skyforger või hoopis Howling Wolf või Black Sabbath või Johnny Lee Hooker, Bo Diddley või Berurier Noir. Nii et suht seinast seina. Nagu ütsin - mul on lihtsam öelda, et mida ma EI kuula :D

Edit:
Samas nähes elavat vastukaja ja positiivseid reageeringuid peaks ajalooannaalidesse säilitamise nimel siia panema need 2 igivana ja ammust vanaraffatarkust:
"Kes hommikul diivani alt läbi ei käi, võib õhtul suu õllest puhtaks pühkida"
ja
"Hea naine muneb ka siis, kui kukke parasjagu kodus pole"

2 kommentaari:

Ulmeguru ütles ...

Pisuke õiendus: emo-goot, mitte emo-hoor.

Muu ülevaade oli aga täpne küll.

Ahjaaa, ning Su musamängijatest püüaks ma ikka kaugemal olla... liialt palju kitarripläristamist.

Juurak ütles ...

Seoses musamängijaga - eks see sõltub päevast...
Ning välja pakutud roots- ja chicago bluesi tegijaid ei julgeks ma ka deliiriumis olles kitarripläristamiseks nimetada.
Samas ma tean, et ma kuulan ka päris palju seda, mis Sullegi meeldib. Tume tund jne...